Hos Auma ApS tilbyder vi dig forvandling af din lastvogn gennem vores service af sprøjtelakering af lastbiler. Uanset om du er vognmandsejer der har i sinde at friske dine lastvogne op, eller om du er entusiast der vil tilføje et personligt præg til din lastbil, kan vi imødekomme dine ønsker. Vi har fokus på kvalitet, kreativitet og holdbarhed, og har siden 1946 været i branchen af malearbejde og sprøjtelakeringer af lastbiler i Frederikssund. 

Vi tilbyder samtidig sprøjtelakering af lastbiler i Roskilde, Helsingør, København og hører også gerne fra dig i resten af Danmark.

Din ekspert i sprøjtelakering af lastbiler 

Når det kommer til lakeringer, malearbejde, pleje og sprøjtelakeringer af lastbiler, kan vi selvsikkert sige at vi er eksperter. Med 77 års erfaring og ekspertise i branchen, har vi etableret os som en kilde af kvalitets malearbejde når det kommer til større fartøjer og sprøjtelakeringer af lastbiler. Vi er dedikeret til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke krav og ønsker.

Fordelene ved sprøjtelakering af lastbiler 

Når det kommer til at beskytte din lastbil imod forholdende på vejene, potentielle ridser og skader, samt at give den et unikt og friskt udtryk, er sprøjtelakering uundværlig. Ved at lade os stå for behandling af din vogn, giver vi dig ikke kun holdbarhed, men giver dig også muligheden for at afspejle identitet og personlighed, for enten dig eller dit firma. 

Når vi udfører sprøjtelakering af lastbiler, går det længere end blot at tilføje farve til din vogn, men også at skabe værdi i lastbilen, der kan give gavn på længere sigt. Da lakeringen har en beskyttende faktor, kan du undgå rust, korrosion, skrammer og ridser, så du kommer i forkøbet på kedelige fremtidige reparationer.  

Auma ApS’ proces 

Ligesom alle vores services og ydelser, følger vi altid en omhyggelig proces, for at sikre et slutresultat af højeste kvalitet. Som det første skridt går vi igennem grundig forberedelse af alle overflader, der er med til at sikre et jævnt og holdbart finish. 

Herefter anvender vi lakeringsteknikker samt materialer som vi med mange års erfaring har mestret og udvalgt, som vi har erfaret fungerer bedst og giver det højeste resultat når det kommer til sprøjtelakering af lastbiler. Til selve lakeringen bruger vi udvalgte farver i samarbejde med dig, hvor vores sortiment af farvevalg består af høj kvalitet, så vi sikrer holdbarhed. Vores teknikker og materialer sikrer ikke kun at farven holder, men også en fejlfri lakering der beskytter lastvognen lang tid fremover. 

Få din lastbil lakeret i dag 

Hos Auma ApS tilbyder vi skræddersyet sprøjtelakering af lastbiler, og ser frem til at høre fra dig. Uanset om du søger rådgivning, har brug for tips, eller leder efter at sætte en aftale i hus i dag, kan du ringe til os på 47310730 eller skrive på auma@auma.dk

Se desuden vores andre ydelser, hvor vi står klar til at tilbyde:

Kontakt os i dag