Ved os hos Auma ApS er vi ikke kun din pålidelige samarbejdspartner indenfor autolakering og pleje af lastbiler, men tilbyder samtidig industrilakering i Frederikssund af industrielt udstyr. Siden vi startede i 1946 med lakeringsopgaver samt pleje og behandling af lastvogne, har vi nu mere end 76 års erfaring i branchen.

Vi kan derfor tilbyde dig eller dit firma ekspertise og erfaring, og er dedikeret til at levere kvalitetsløsninger der beskytter og plejer dine aktiver. Har du brug for vores services i Roskilde, Helsingør, København eller i resten af Danmark, hører vi også meget gerne fra dig. 

Vi hjælper hele Danmark

Beskyt og forbedr dit udstyr med industrilakering 

Industrilakering er i mange brancher en vigtig proces, hvis formål er at beskytte og forbedre dine materialer eller industrieludstyr. I processen påføre vi et beskyttende lag som oftest er en maling eller belægning på overfladen af de materialer eller det udstyr du ønsker. Formålet med at ligge dette lag, er at forhindre korrosion, øge holdbarheden, beskytte mod slid som dit udstyr nemt kan blive udsagt for, og så hjælper det det desuden også på æstetikken. 

Industrilakering er ikke kun forbeholdt enkelte brancher, men kan faktisk være fordelagtigt for mange forskellige industrier. Om du er inden for bilindustrien, skibsbygning, elektronikproduktion, byggeri og arkitektur, eller om du er inden for møbelindustrien kan vi uden problemer klare opgaven for dig. Vi kan med vores industrilakering tilføje beskyttende lag på metalstrukturer, facader 

Vi er eksperter i industrilakering

Vi er stolte af vores omfattende erfaring inden for industriel maling. Hos Auma ApS kombinerer vi vores dygtighed med den nyeste teknologi for at levere resultater, der overstiger forventningerne. Vores dedikerede medarbejdere er trænet i at forstå dit behov og omsætte dem til fantastiske lakeringsprojekter.

Vi tror samtidig på at kombinere traditionelle teknikker og færdigheder vi har tillært igennem vores mange års erfaringer, med nye og moderne innovation. Vores udstyr og teknikker gør det muligt for os at udføre vores arbejde med præcision, uanset om det omhandler påføring af lakering af basisfarver eller detaljeret grafik. 

Hvorfor få industrilakering?

Ved at få en industrilakering, kan det spille en afgørende rolle når det kommer til bevaring og forbedring af dit industrielle udstyr og funktionalitet. Korrosion og slid er uundgåelige elementer i miljøer hvor industrielle materialer og udstyr på daglig basis bliver brugt, her vil en professionel lakering af udstyret hjælpe med at tackle disse problemer, ved at komme i forkøbet før sliden er sket. 

Det hjælper på forlængelsen af levetiden til dine industrielle elementer, hvilket også giver økonomisk gavn, da du udskyder indkøb af nyt udstyr. Med os som partner investerer du i holdbarhed, men også æstetik. Vores løsninger er lavet til at beskytte dine aktiver. 

Vores fremgangsmåde 

Vores proces af industrilakering er altid omhyggeligt planlagt for at sikre kvalitet, holdbarhed, men også for at sikre kundetilfredshed. Den omfatter blandt andet:

 • Overfladeforberedelse 
  Vi renser grundigt overflader og kigger på eventuelle behov for reparation, inden vi går i gang.
   
 • Påføring af basecoat
  Vi anvender en basecoat der sikrer holdbarhed og danner grundlaget for det færdige resultat.
   
 • Beskyttende finish
  Det sidste lag består af en beskyttende overflade, der sikrer at malingen forbliver intakt i lang tid.
   
 • Kvalitetskontrol
  Igennem hvert trin af vores industrilakering gennemgår vi en kvalitetskontrol, for at sikre at resultatet lever op til vores forventninger. 

Beskyt dit industrielle udstyr i dag

Har du spørgsmål eller ønsker at diskutere dine industrilakeringsbehov, står vi altid til rådighed. Vi hører gerne fra dig via telefon på 47310730 eller på mail auma@auma.dk, eller ved den nemme proces at udfylde kontaktformularen på siden. 
 

Kontakt os her

Få et overblik over vores ydelser her

Udover lakering og overfladebehandling af industrielt udstyr, dækker vi hos Auma ApS stort set alt inden for autolakeringer. Skal du have hjælp til andet, kan vi uden tvivl hjælpe dig, og specialiserer blandt andet os i: