Oplever du at lastbilen er begyndt at miste sin glans, og overfladen har taget skader med tiden? Hos Auma ApS kan vi hjælpe dig med at få din lastbil til at skinne som ny. Vi er dedikerede til at genoplive dine lastbilers udseende, og tilbyder sandblæsning af lastbiler i Frederikssund, Roskilde, Helsingør, København og hører også meget gerne fra dig, skulle du have brug for vores services i resten af Danmark. 

Sandblæsning af lastbiler, hvad er det?

Ved en sandblæsning af din lastbil, bruger vi avancererede teknikker til at fjerne rust og andre urenheder fra overfladen. Selve processen involverer i grove træk brugen af komprimeret luft til at skyde fint sand mod overfladen af lastbilen. 

Man kan kalde det en slags metode af overfladebehandling, hvor vi renser og forbedre overfladen af lastbilen, så du bagefter får en ren og ru overflade, der er fuldstændig klargjort til en ny maling og beskyttelse. 

Hvorfor er behandlingen vigtig for din lastbil?

Lastbiler kan siges at være de fartøjer der leder mest slid, konstant får kilometer under hjulene. De udsættes naturligt derfor dagligt for barske vejrforhold, stenslag eller endda kemiske påvirkninger. Af en konstant udsættelse af barske forhold kan med tiden skade overfladen, der ikke kun skaber problemer for den æstetiske appel af lastbilen, men ved lange ubehandlet perioder kan forårsage mere alvorlige problemer for lastbilen. 

Med vores behandling af sandblæsning af lastbiler, kan vi komme i forkøbet og forlænge levetiden af din lastbils overflade, ved at fjerne korrosion og skidt, hvilket forhindrer yderligere nedbrydning. 

Vi er eksperter indenfor sandblæsning af lastbiler 

Vi har siden vi blev grundlagt i 1946 dygtiggjort os indenfor vedligeholdelse og malerarbejde af lastvogne, og kan derfor stolt sige vi har 77 års erfaring inden for faget. Vi ved hvad der skal til for at give lastvogne et forfriskende udseende og løft tilbage, gennem vores teknikker og redskaber vi har til rådighed. Vi kombinerer erfaring med moderne teknologi, for at opnå resultater vi ved du kan være tilfreds med. 

Vi har stor fokus på en skræddersyet tilgang, da vi behandlet mange lastbiler igennem årene, og ved at hver vogn er unik. Derfor tilpasser vi også vores sandblæsning af lastbiler, så vi imødekommer hvert enkelt tilfælde. 

Vores fremgangsmåde inkluderer blandt andet, og sikre dig det bedste resultat, ved at vi:

 • Forberedelse af lastbil
  Vi afdækker dele der ikke skal behandles, og sikrer en sikker arbejdszone.
   
 • Valg af slibemiddel
  Valget af det rigtige middel er afgørende, hvor vi omhyggeligt vælger det passende materiale.
   
 • Sandblæsning
  Vi anvender præcise teknikker til at udføre selve servicen jævnt over overfladen.
   
 • Overfladebehandling 
  Efter sandblæsningen af din lastbil udføres der overfladebehandling, så overfladen er forberedt til eventuel maling.
   
 • Kvalitetskontrol
  Vi slutter af med inspektion af det behandlede område for at sikrer, er resultatet lever op til forventningerne. 

Kontakt os i dag for sandblæsning af lastbil

Sandblæsning af lastbiler er en fornuftig måde at forny udseendet på din lastbil, og samtidig give beskyttelse til overfladen. Vi byder på ekspertise og engagement i kvalitet, og er her for at levere sandblæsning af lastbiler der lever op til dine forventninger. 

Har du spørgsmål eller har behov for vores ydelser, hører vi gerne fra dig på 47310730 eller på auma@auma.dk

Kontakt

Resultater ved sandblæsning af lastbiler

Få et overblik over vores ydelser her

Når det kommer til sandblæsning fra os hos Auma ApS, kan du altid forvente et ekstraordinært resultat efter endt service. Er du dog på udkig efter andre ydelser til til lastbil, er vi eksperter i alt hvad der har med behandlinger af lastbiler, metalliseringer og lakeringer. Vi specialiserer blandt andet os i: