Hos Auma ApS leverer vi kvalitetsbevidste overfladebehandlinger til lastbiler. Vi har en stor forståelse for vigtigheden i af beskytte din lastvogns levetid og ydeevne, og tilbyder derfor ekspertise i metallisering af lastbiler i Frederikssund, samt Roskilde, Helsingør, København og resten af Danmark. 

Metallisering af lastbiler er en avanceret proces, der involverer påføring af en beskyttende lægning på ståloverfladen. Belægningen vi ligger, er med til at skabe en effektiv barriere mod korrosion og rustdannelse, hvilket især kan være afgørende for køretøjer såsom lastbiler, der udsættes for barske vejrforhold og konstant slid. 

Er metallisering af lastbiler nødvendigt?

Ligesom at få et cover til din telefon for at beskytte den imod skrammer og slid, kan du sammenligne det med at få en metallisering af din lastbil. Det er næsten en uundværlig behandling når det kommer til at beskytte din lastvogns overflade. Ikke alene giver det modstand til skrammer, enestående korrosionsbeskyttelse, men det kan også være med til at forlænge levetiden for lastbiler markant. 

Det er derfor ikke kun med til at få din vogn til at se ud i bedre stand, men kan også betyde færre omkostninger til reparationer og udskiftninger på sigt. Vores metoder og brug af materialer gør samtidig at vi stolt kan levere metallisering af lastbiler der ikke går på kompromis med ydeevne og kvalitet. 

Hvornår kan metalsprøjtning anvendes med fordel?​

  • ​Der ønskes alu-belægning i surt korrosivt miljø
  • Emner for store til varmforzinkning
  • Risiko for kastning ved varmdypning
  • Ved pålægning af dele af konstruktion
  • Ved pålægning af monterede emner
  • Ved særligt tykke lag og serieproduktioner
  • Ved højtemperatur bestandige dele

En investering i din lastbils fremtid

Metallisering af lastbiler er mere end bare beskyttelse – det er en investering i lastbilens fremtidige ydeevne og pålidelighed. Ved at vælge os som din overfladebehandlingspartner vælger du ekspertise, kvalitet og får en partner der har været i branchen i mere end 77 år.

Med vores mange års erfaringer, kommer der også et stort kendskab til faget og hvordan vi skal udføre hver enkelte opgave. Vi ved at lastbiler kan være forskellige og mange af dem er unikke med sine egne krav og behov. Derfor kan vi også nemt tilpasse vores metallisering af lastbiler til at imødekomme dine specifikke behov. 

Las os beskytte din lastbil 

Kontakt os i dag for at bestille en tid til behandling af din lastvogn. Har du nogle spørgsmål om processen, hvordan vi gør eller hvad behandlingen gør, hører vi også meget gerne fra dig til en uforpligtende snak. Ring til os på 47310730 eller skriv en mail på auma@auma.dk

Metalsprøjte

Påsprøjtet overflade kontra blæst overflade​

Kontakt os her

Skal vi hjælpe dig med noget andet?

Når det kommer til beskytte din lastbil med en metallisering, kan du altid forvente de bedste resultater i samarbejde med os. Leder du efter andre services til din lastbil, er vi eksperter i alt hvad der har med overfladebehandlinger og og lakeringer. Vi specialiserer blandt andet os i: