Sandblæsning af lastbiler - både nye og gamle

Hos Auma Autolakering  i Frederikssund tilbyder vi sandblæsning af lastbiler i Nordsjælland, Sydsjælland, København og hele Danmark. Vi tager os både af nye og gamle lastbiler, som trænger til en grundig behandling. Skal en lastbil have fjernet rust og gammel lakering, er sandblæsning en effektiv metode til at få fjernet alt skidt, der ikke er hensigtsmæssigt.

Vi har mange års erfaring inden for sandblæsning af lastbiler og kan udføre det på alle typer lastbiler uanset mærke og model. Vi udfører det udelukkende på undervogne og altså ikke førerhuset. Vi har alt i moderne udstyr og kan derfor sikre, at vi får gjort det ordentligt.

Grundig sandblæsning af lastbiler med stor erfaring

Sandblæsning af lastbiler er et præcisionsarbejde, der forudsætter stort kendskab og viden om, hvordan det udføres bedste muligt. Vi har mange års ekspertise bag os og ved derfor, hvordan vi skal bære os ad for at få det flotteste resultatet.

Alle vores medarbejdere er kompetente ud til fingerspidserne og sætter en ære i at levere et tilfredsstillende resultat.

Bestil tid til behandling allerede i dag

Skal du have en tid til sandblæsning af lastbiler, er vi klar til at hjælpe dig. Vil du høre mere om, hvad det gør godt for, skal vi nok være behjælpelig hele vejen med at besvare dine spørgsmål samt hjælpe dig til den rette løsning.

Du kan kontakte os på telefon 47 31 07 30 eller skrive til os på e-mail auma@auma.dk. Så finder vi en tid til dig.

Få et gratis tilbud

Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Udfyld formularen med en kort beskrivelse af din opgave.​